ویزای آلمان

ویزای آلمان

مقایسه ویزا ها

تشریح ویزای کاریابی

برای اون دسته از افرادی که نتوانسته اند از ایران شغل و کارفرمای موردنظر خود را پیدا کنند و تمایل دارند به صورت مستقیم در خاک آلمان دنبال کار بگردند، دولت آلمان یک نوع ویزا به نام ویزای جستجوی کار در نظر گرفته است.

مثلا، شما توی حوزه ی معماری تخصص دارید و از ایران با شرکت ها مکاتبه میکنید، اما شرکت ها میگن اگه شما آلمان بودید میتونستند شما رو استخدام کنند، اما از خارج نمیتونند، بعد شما در این حالت ویزای جاب سیکر میگیرید.

توجه کنید که حتما و حتما توصیه میشه قبل از اینکه بخواید تشریف بیارید آلمان به این فکر کنید که میخواید چه کاری انجام بدین، و این جوری نباشه که حالا بریم ببینیم خدا چی میخواد و چی پیش میاد! مثلا تخمین درستی از هزینه ها داشته باشید، آمادگی برای مصاحبه، داشتن رزومه ی مناسب، و به عبارت دیگه، شما وقتی باید حضوری تشریف بیارید آلمان که ۹۰% آمادگی دارین و صرفا به دلیل عدم حضور در خاک آلمان، مثلا بخاطر اینکه ممکن پروسه ی ویزا طول بکشه، موقعیت کاری رو از دست میدین.

 

همین طور از دلایل دیگه مثلا وقتی که کارفرما لازم داره به صورت فیزیکی حضور داشته باشید. مثال دیگه وقتی هست که شما مطمئن هستید به صورت حضوری تاثیر بیشتری میتونید بذارید.

برای همین باید نسبت به بازار کار رشته و تخصص خودتون جستجوهای لازم رو انجام داده باشید و اطلاعات کافی جمع کرده باشین، مثلا اینکه کدوم شهرها بیشتر می تونید کار پیدا کنید چه پیش نیازهایی لازم دارید تا اونجا بتونید کار پیدا کنید. زبان آلمانی برای کار کردن نیاز دارید یا فقط انگلیسی کافیه؟ و از این قبیل موارد.

شرایط گرفتن این ویزا شبیه ویزای بلوکارت هست با این تفاوت که در این مدل ویزا قرارداد کاری وجود نداره.

در این حالت پس از ارائه مدارک ذیل به سفارت آلمان و در صورت تائید مدارک، ویزای شش ماهه جستجوی کار به درخواست دهنده اختصاص می‌یابد.

دقت کنید ویزای جستجوی کار در آلمان یک ویزای شش ماهه است و شخص می باید در مدت شش ماه قرارداد کاری خود را منعقد نماید.شخص میبایست در ابتدا به صورت انفرادی وارد کشور آلمان شده و به جستجوی کار بپردازد.چنانچه شخص بتواند در این مدت شش ماه قرارداد کاری منعقد نماید می تواند همسر و فرزندان خود را نیز به کشور آلمان بیاورد.

منظور از قرارداد کاری قراردادی با حداقل یک سال اعتبار است.گفتنی است که است که این شغل می بایست مرتبط با تحصیلات و سابقه ی کاری فرد متقاضی باشد.

 

منظور از قرارداد کاری قراردادی با حداقل یک سال اعتبار است.گفتنی است که است که این شغل می بایست مرتبط با تحصیلات و سابقه ی کاری فرد متقاضی باشد.

مدارک موردنیاز جهت دریافت ویزای جاب سیکر

1- ترجمه انگلیسی یا آلمانی مدرک دانشگاهی با تائیدیه آنابین و یا ZAB با مهر تائید سفارت

2- رزومه کاری مناسب به زبان انگلیسی یا آلمانی که نشان‌دهنده توانائیهای شغلی شما باشد

3- گواهی تمکن مالی به ارزش 5000 یورو

4- انگیزه نامه مناسب به زبان انگلیسی یا آلمانی

5- ترجمه انگلیسی یا آلمانی مدارک شناسایی

6- مبلغ یورویی پول خرد همراهتان باشد جهت هزینه بررسی و صدور ویزا

 

ویزای کاری کشور المان:

اگر آمادگی کار در خارج از کشور را دارید و به فکر آینده خانواده و فرزندان خود هستید و در صورتیکه از یکی از دانشگاه های ایران و یا خارج از کشور حداقل مدرک کارشناسی دارید، یا دیپلمه یا تکنسین فنی هستید و دارای مدرک درجه یک فنی حرفه ای هستید و سابقه بیمه و سابقه کار مرتبط با مدرک خود دارید با تماس با ما و در مدت کمتر از چهار ماه، دعوت نامه شغلی از کمپانی های آلمان را برای شما اخذ می کنیم.

اگر آمادگی کار در خارج از کشور را دارید و به فکر آینده خانواده و فرزندان خود هستید و در صورتیکه از یکی از دانشگاه های ایران و یا خارج از کشور حداقل مدرک کارشناسی دارید، یا دیپلمه یا تکنسین فنی هستید و دارای مدرک درجه یک فنی حرفه ای هستید و سابقه بیمه و سابقه کار مرتبط با مدرک خود دارید با تماس با ما و در مدت کمتر از چهار ماه، دعوت نامه شغلی از کمپانی های آلمان را برای شما اخذ می کنیم.

در اکثر رشته ها نیازی به تسلط در زبان آلمانی نیست، فقط کافی است به یکی از دو زبان انگلیسی و یا آلمانی در حدی آشنایی داشته باشید که قادر به مصاحبه و تا حدی صحبت باشید.

مشکل ترین قسمت ، پیدا کردن کارفرمایی است که شما را استخدام نماید که این خدمت هم بطور ویژه توسط شرکت ما برای شما انجام میشود.
 برای پیدا کردن کارفرما هم میتوانید آنلاین (از طریق سایت های کاریابی) جستجو کنید و یا اگر امکان اومدن به آلمان رو دارید، حضوری اینجا اینکار رو بکنید. اگر آنلاین اقدام کنید و شرکت از سابقه کاری شما خوشش بیاد و همچنین تمایل به گرفتن نیرو از خارج از آلمان داشته باشد (این نکته خیلی مهم هست، چون اکثرا شرکت های کوچک تمایلی به این کار ندارند) معمولا روند به اینصورت خواهد بود که با شما تلفنی مصاحبه انجام میشود.

 

در صورت مثبت بودن نتیجه مصاحبه برای شما دعوت نامه مصاحبه حضوری میفرستند که شما باید با این دعوت نامه به سفارت آلمان مراجعه کنید و درخواست ویزای تجاری بدهید. بعد از دو هفته در صورتی که مشکلی نباشد ویزا برای شما صادر میشود. با اون ویزا برای مصاحبه وارد آلمان می شوید و مصاحبه رو انجام میدهید. معمولا دو یا سه روز به هزینه شرکت در آلمان خواهید بود (به همین علت شرکت های کوچک تمایلی به گرفتن نیرو از خارج از آلمان ندارند، چون هزینه و زمان بیشتری باید صرف کنند) و بعد از مصاحبه به ایران برمیگردید. معمولا نتیجه مصاحبه طی مدت ۱۰ روز به شما اطلاع داده میشود. اگر نتیجه مصاحبه حضوری هم مثبت باشد، شرکت به شما حقوق و مزایای پیشنهادیش رو اعلام میکند و در صورت رضایت شما، برای شما قرارداد کاری و یک نامه درخواست صدور ویزای موقت که باید از طرف شما تحویل سفارت آلمان بشود، صادر میشود.

مدارک موردنیاز جهت دریافت ویزای کاری :
مطابق با آخرین تغییرات در فرم نیازمندیهای سفارت آلمان شما برای اخذ ویزای کاری در هنگام وجود قرارداد کاری نیاز است تا مدارک زیر را در روز مصاحبه همراه داشته باشید.

لطفا هنگام تقاضای روادید، دو نسخه کامل از مدارک نام برده شده در زیر را به طور جداگانه به همراه داشته باشید، یک دسته ترجمه رسمی تائید شده توسط سفارت آلمان به زبان آلمانی یا انگلیسی توسط یک مترجم رسمی به اضافه یک نسخه کپی از کلیه صفحات ترجمه شده. توجه کنید که از پشت صفحات و مهر تائید سفارت هم کپی گرفته شود.

 

همچنین لازم است مدارک ذیل در دو بسته جداگانه بسته بندی و آماده گردد.

دو عدد فرم درخواست اقامت بلند مدت یا روادید بلند مدت که در سایت سفارت موجود است.

دو عدد عکس رنگی گذرنامه ای ۳٫۵ در ۴٫۵ با زمینه سفید و بیومتریک که زمان آن قدیمی تر از ۶ ماه نباشد.

دو عدد کپی از صفحات ۲ و۳ گذرنامه با امضا و بدون ترجمه

شناسنامه یک نسخه اصل ترجمه رسمی بدون تائید سفارت به اضافه یک نسخه کپی

مدارک تحصیلی تائید شده: یک نسخه اصل ترجمه رسمی مدرک تحصیلی با تائیدیه سفارت به همراه یک نسخه کپی پشت و رو از کلیات صفحات ترجمه شده ( بیش از یکسال از زمان تائیدیه نگذشته باشد)

در صورتی که مدرک در کشور آلمان اخد نشده باشد باید تصویر سایت www.anabin.de مبنی بر معتبر بودن مدرک در آلمان و یا نامه مربوط به تائید کنفرانس وزرای آموزشی آلمان (Kulturministerkonferenz) ضمیمه شده باشد.

مدارک مربوط به سوابق کاری و فعالیت های شغلی در ایران: نسخه اصل ترجمه رسمی بدون تائید سفارت به همراه دو نسخه کپی از تمامی صفحات ترجمه شده(دو عدد کپی)

اصل رزومه به همراه یک نسخه کپی

گواهی مبنی بر معلومات زبان انگلیسی و یا آلمانی (دو عدد کپی)

اصل تمامی مدارک فوق را نیز به همراه داشته باشید.

 

تشریح bluecard

شرایط لازم جهت دریافت کارت آبی آلمان یا بلو کارت یا blue card آلمان

شرایط برای افرادی که خارج از اتحادیه اروپا زندگی میکنند به قرار زیر میباشد:

فارغ التحصیل دانشگاه معتبری باشید که موردتایید کشور آلمان باشد.
 
 البته دیپلمه ها و تکنسین های فنی نیز، به شرط داشتن مدرک فنی حرفه ای درجه یک در رشته های فنی شانس بسیار بالایی برای دریافت اقامت کاری آلمان دارند.

شما بایستی قرارداد کاری مرتبط با رشته تحصیلی، با شرکت یا کمپانی آلمانی در دست داشته باشید. قابل ذکر است که شما بدون پیشنهاد کاری نمیتوانید اقدام جهت دریافت کارت آبی آلمان نمایید. شرکت leonix در این زمینه هم همراه شماست و با مذاکرات با شرکت ها و کمپانی های آلمانی در ابتدای کار، برای حضور شما در کشور آلمان و غقد قرارداد، از طرف این کمپانی ها برای شما دعوت نامه ارسال می شود.

بایستی حقوق دریافتی شما در قرارداد منعقد شده با شرکت ذکر شده در المان حداقل سالی 45000یورو باشد حال اگر شما فارغ التحصیل رشته های علوم پایه و ریاضیات، رشته آی تی و گروه مهندسین، اقشار پزشک _ بجز دندان پزشکان_ باشید کفایت میکند که حقوق شما سالی 35000 یورو باشد. متذکر میشوم رشته های ذکر شده جز مشاغل خاص و مورد نیاز در کشور المان میباشد.

 

خدمات شرکت leonix برای متقاضیان اخذ اقامت کاری:

- مشاوره اولیه بابت چگونگی تنظیم مدارک تحصیلی و کاری برای ارایه در کشور آلمان

- تنظیم اسناد ، نگارش اصولی درخواست کار بصورت حقوقی و قانونی در کشور آلمان برای مکاتبات لازمه
-ارسال درخواست مورد نظر برای ارگان ها و سازمان های مختلف و باطل نمودن تمبر مورد نیاز آن.

-ارسال آگهی روزنامه رسمی کار و پرداخت هزینه مرتبط با آن .

-اخذ و اعطای دعوت نامه کاری-استخدامی از طرف یک یا چند کمپانی آلمانی که خواهان عقد قرارداد کاری و استخدام طرف اول را داشته باشند، و ارسال این دعوت نامه هم از طریق ایمیل و هم نسخه ی اصلی آن از طریق پست

-ارایه مشاوره در تمامی مراحل اخذ محل کار و پس از آن  در حوزه های حقوقی، اداری و قانونی در کشور آلمان

-فراهم نمودن مترجم در زمان حضور طرف اول در کشور آلمان، در مرحله نهایی امضای اسناد در دفترخانه و همچنین در محل کمپانی مورد نظر طرف اول و همینطور در کلیه موارد آتی مورد نیاز

-همراهی شما در مراحل اولیه ی تثبیت کاری - تجاری و اقامتی

-همراهی شما در خصوص یافتن محل زندگی مورد نظر برای اقامت در شهر مورد نظرِ کمپانیِ آلمانیِ خواهان شما در کشور آلمان

-همراهی شما در خصوص تهیه حداقل موارد مورد نیاز زندگی ایشان، مانند کامپیوتر، تلفن و خط آن و کلیه وسایل منزل مورد نیاز ایشان در آپارتمان مورد نظر ایشان با مناسب ترین قیمت ممکن